Hei sinä satumainen lastentarhanopettaja!

Päiväkoti Satumaa on pieni lämminhenkinen päiväkoti, jolla on kaksi toimipistettä Salossa. Haluamme olla edelläkävijä kehittäessämme laadukasta varhaiskasvatusta ja teemme työtä suurella sydämellä. Lapset ovat toiminnan lähtökohta. Tiedämme, että avain laadukkaaseen varhaiskasvatukseen on ammattitaitoinen, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilökunta. Elinikäinen oppiminen, kriittinen reflektointi ja toiminnan kehittäminen on meille arkipäivää. Omaamme positiivisen elämänasenteen ja meille jokainen on tärkeä, arvostamme erilaisuutta.

Nyt etsimme joukkoomme vielä yhtä varhaiskasvatuksen opettajaa tai varhaiskasvatuksen sosionomia. Jos työskentely iloisessa ja positiivisessa työyheisössä ihanien lasten ja upeiden työkavereiden kanssa kiinnostaa, niin tervetuloa tiimiimme kehittämään kanssamme laadukasta varhaiskasvatusta. Odotamma sinulta positiivista, motivoitunutta asennetta, olet muutoskykyinen ja -haluinen. Sinulle, joka arvostat pientä päiväkodin kokoa ja pientä lapsiryhmää sekä toimivaa ja iloista tiimiä, on nyt elämäsi työpaikka tarjolla.

Oletko sinä tiimimme uusi jäsen? Ota yhteyttä mahdollisimman pian lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV meille osoitteeseen [email protected]

Hae työpaikkaa

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, txt, .
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
?>